Vi kan traditionella kanaler men är grymma på allt som är

digitalt och socialt

Kommunikation är jättebrett och med åren har vi byggt upp en erfarenhetsbank som gör att vi kan jobba med hela paletten. Ja, vi kan traditionella kanaler men är extra grymma på allt som är digitalt och socialt. Så, vi hjälper dig att förstå vem du behöver nå, vad som ska kommuniceras och hur du gör det på bästa sätt i sociala medier och på din hemsida.

Sociala medier

Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga sitt varumärke. Det är också ett bra forum för din målgrupp att på olika sätt engagera sig i ditt varumärke, men för att skapa engagemang behöver du genomtänkt content. Därför hjälper vi dig att skapa innehåll för sociala kanaler som är varumärkesbyggande och förtroendeskapande. Eftersom vi vet vem som finns var och hur de vill prata.

 

Hemsida

Webben brukar vara informationskällan till och målet med den mesta av den övriga digitala närvaron. Därför är det viktigt att din hemsida är levande och relevant. En hemsida förmedlar kvalité, trygghet och exponerar dina tjänster eller produkter dygnet runt – oavsett vart dina kunder befinner sig. Vi har listat 6 anledningar till varför du ska ha en hemsida – om vi inte redan hade övertygat dig. 

Ska vi snacka?

Hör av dig så pratar vi mer om vad Frendberg AGENCY kan göra för dig 
– vi lyssnar, guidar och bjuder på kaffe!

vi erbjuder också...

Vi älskar marknadsföring och förstår värdet av bra och starkt innehåll. Vi erbjuder därför marknadsföring och sociala medier i abonnemangsform – smart va?

What you see is what you get! Vi hjälper dig att skapa ett unikt uttryck i din visuella kommunikation, som får mottagaren att höja på ögonbrynen. 

 Vi hjälper dig att förstå vem du behöver nå, vad som ska kommuniceras och hur du gör det på bästa sätt. Persona, content och kanalval är A och O för att du ska nå dina mål.

Idag ställer digitala kanaler höga krav på våra bilder och filmer. Vi hjälper dig fixa sjysst innehåll till sociala kanaler, webben eller såklart även till annat marknadsmaterial. 

Vår projektkoordinator har gedigen erfarenhet inom projektledning och produktion av de största arenaföreställningarna till middagsshower på krogar och restauranger. Vi erbjuder bland annat tjänster inom biljettförsäljning, projektledning, koordinering och marknadsföring.

Planerar du företagets nästa
konferens eller kundevent? Alla firanden, stora som små, är värda att engagera sig lite extra i. Men vi vet att lyhördhet, noggrannhet och känsla för detaljer är avgörande för ett lyckat evenemang.

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Besöksadress: Stora Hellevigsgatan 2, 45140 Uddevalla

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Copyright © Frendberg AGENCY