Planerar du nästa...

konferens eller event?

Behöver ni hjälp med projektledning och koordinering av er föreställning? Saknar ni kunskap inom biljettförsäljning eller bokningssystem? Kanske fyller du år och vill bjuda in släkt och vänner? Planerar du ditt drömbröllop men behöver hjälp på vägen?

Alla firanden, stora som små, är värda att engagera sig lite extra i. Med flera års erfarenhet inom event och eventmarknadsföring vet vi att lyhördhet, noggrannhet och en känsla för detaljer är avgörande för ett lyckat evenemang. Vi brinner för att skapa en genuin och personlig tillställning för dig, dina anställda, dina kunder eller dina vänner.

Vi kan event. Vi vet också vad som krävs för att eventet ska bli en framgångssaga från start till mål. Vår eventkoordinator har gedigen erfarenhet inom projektledning och produktion av de största arenaföreställningarna till middagsshower på krogar och restauranger. 

Vi erbjuder bland annat tjänster inom: 

- Bokning - Projektledning och koordinering - Grafisk produktion - Marknadsföring - Foto & film
Företagsevent

Vår eventkoordinator utformar, planerar och projektleder evenet i alla storlekar, från mindre sammankomster till stora, omfattande event.

Vi finns där för er oavsett om ni behöver hjälp med enstaka moment i planeringen eller om ni vill att vi planerar hela eventet. Vill ni dessutom att vi fotograferar under eventet är vi experter på att smyga i kulisserna och fånga allt på bild. Kanske vill ni skapa personliga inbjudningskort, bordsplaceringar eller något annat som förstärker upplevelsen? Då gör vi det också.  Spana in vad vi mer erbjuder inom Grafisk produktion och
PR & kommunikation

Bland annat arrangerar vi:

- Kick-offer - Konferenser - Kundevent - Invigningar - Releaser - Utbildningsdagar - Resor
Boka eventkoordinator

Alla firanden, stora som små, är värda att engagera sig lite extra i. Kanske fyller du år och vill bjuda in släkt och vänner till ett oförglömligt firande. Ska du arrangera bästa vännens babyshower men saknar kreativt, tid och lust? Då kliver vi in och tar kommandot. 

Allt du behöver göra är bara att höra av dig!

Event med Frendberg AGENCY

Vi älskar bröllop! Med lång yrkesmässig erfarenhet av att koordinera och planera bröllop har vi den kunskap och de kontakter som skapar ett magiskt bröllop. För er som behöver hjälp med enstaka eller flera moment i bröllopsplaneringen finns vår bröllopskoordinator där som bollplank och expert på vägen. Vi kan till exempel hjälpa er med:

- Vigselplats  - Festlokal  - Möblering & dukning - Klädsel - Musiker - Florist - Middag & bröllopstårta - Fotograf  - Boende - Transport

Nyfiken på att veta mer?

Det här är bara ett axplock av våra tjänster inom grafisk produktion. Är du på jakt efter något annat så kan vi med största sannolikhet lösa det också!

Vi erbjuder också
Frendberg AGENCY

Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 
Org.nr: 559165-8819
Godkänd för F-skatt
BG: 870-7143