Planerar du nästa...

konferens eller företagsevent?

Behöver ni hjälp med projektledning och koordinering av er föreställning? Saknar ni kunskap inom biljettförsäljning eller bokningssystem? Alla firanden, stora som små, är värda att engagera sig lite extra i. Med flera års erfarenhet inom event och eventmarknadsföring vet vi att lyhördhet, noggrannhet och en känsla för detaljer är avgörande för ett lyckat evenemang. Vi brinner för att skapa en genuin och personlig tillställning för dig, dina anställda och dina kunder.

Vi kan event. Vi vet också vad som krävs för att eventet ska bli en framgångssaga från start till mål. Vår eventkoordinator har gedigen erfarenhet inom projektledning och produktion av de största arenaföreställningarna till middagsshower på krogar och restauranger. 

Vi erbjuder bland annat tjänster inom bokning, projektledning, koordinering, grafisk produktion, marknadsföring och foto & film. 

Företagsevent

Vår eventkoordinator utformar, planerar och projektleder evenet i alla storlekar, från mindre sammankomster till stora, omfattande event.

Vi finns där för er oavsett om ni behöver hjälp med enstaka moment i planeringen eller om ni vill att vi planerar hela eventet. Vill ni dessutom att vi fotograferar under eventet är vi experter på att smyga i kulisserna och fånga allt på bild. Kanske vill ni skapa personliga inbjudningskort, bordsplaceringar eller något annat som förstärker upplevelsen? Då gör vi det också.  Spana in vad vi mer erbjuder inom Grafisk produktion och PR & kommunikation

Bland annat arrangerar vi kick-offer, konferenser, kundevent, invigningar, utbildningsdagar och resor.

Ska vi snacka?

Hör av dig så pratar vi mer om vad Frendberg AGENCY kan göra för dig 
– vi lyssnar, guidar och bjuder på kaffe!

Våra tjänster

Vi älskar marknadsföring och förstår värdet av bra och starkt innehåll. Vi erbjuder därför marknadsföring och sociala medier i abonnemangsform – smart va?

Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga sitt varumärke. Vi vet vem som finns var och hur de vill prata!

Hemsidan brukar vara målet med det mesta av den övriga digitala närvaron. Därför är det viktigt att din hemsida är levande och relevant. Se din hemsida som din butik ­– vad vill du ha i skyltfönstret nu och när är det dags att skylta om?

What you see is what you get! Vi hjälper dig att skapa ett unikt uttryck i din visuella kommunikation, som får mottagaren att höja på ögonbrynen. 

 Vi hjälper dig att förstå vem du behöver nå, vad som ska kommuniceras och hur du gör det på bästa sätt. Persona, content och kanalval är A och O för att du ska nå dina mål.

Idag ställer digitala kanaler höga krav på våra bilder och filmer. Vi hjälper dig fixa sjysst innehåll till sociala kanaler, webben eller såklart även till annat marknadsmaterial. 

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Copyright © Frendberg AGENCY