Planerar du nästa...

konferens eller företagsevent?

Alla firanden, stora som små, är värda att engagera sig lite extra i. Med flera års erfarenhet inom event och eventmarknadsföring vet vi att lyhördhet, noggrannhet och en känsla för detaljer är avgörande för ett lyckat evenemang. Men vi brinner för att skapa en genuin och personligt event för dig, dina anställda och dina kunder.

Företagsevent event eller konferens

Vår eventkoordinator utformar, planerar och projektleder event i alla storlekar, från mindre sammankomster till stora, omfattande event.

Så vi finns där för er oavsett om ni behöver hjälp med enstaka moment i planeringen eller om ni vill att vi planerar ett helt event. Om ni vill att vi dessutom agerar som fotograferar under ert event så är vi experter på att smyga i kulisserna och fånga allt på bild. Kanske vill ni skapa personliga inbjudningskort, bordsplaceringar eller något annat som förstärker upplevelsen? Då gör vi det också. 

Bland annat arrangerar vi;

» kick-offer
» konferenser
» kundevent
» invigningar
»utbildningsdagar och resor

Ska vi snacka?

Hör av dig så pratar vi mer om vad Frendberg AGENCY kan göra för dig 
– vi lyssnar, guidar och bjuder på kaffe!

VI ERBJUDER OCKSÅ...

Vi älskar marknadsföring och förstår värdet av bra och starkt innehåll. Vi erbjuder därför marknadsföring och sociala medier i abonnemangsform – smart va?

Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga sitt varumärke. Vi vet vem som finns var och hur de vill prata!

Hemsidan brukar vara målet med det mesta av den övriga digitala närvaron. Därför är det viktigt att din hemsida är levande och relevant. Alltså, Se din hemsida som din butik ­– vad vill du ha i skyltfönstret nu och när är det dags att skylta om?

What you see is what you get! Ja, vi hjälper dig att skapa ett unikt uttryck i din visuella kommunikation, som får mottagaren att höja på ögonbrynen. 

 Vi hjälper dig att förstå vem du behöver nå, vad som ska kommuniceras och hur du gör det på bästa sätt. Där är en Persona, content och kanalval är A och O för att du ska nå dina mål.

Idag ställer digitala kanaler höga krav på våra bilder och filmer. Men vi hjälper dig fixa sjysst innehåll till sociala kanaler, webben eller såklart även till annat marknadsmaterial. 

Vår projektkoordinator har gedigen erfarenhet inom projektledning och produktion av de största arenaföreställningarna till middagsshower på krogar och restauranger. Därför kan vi erbjuda bland annat tjänster inom biljettförsäljning, projektledning, koordinering och marknadsföring.

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Besöksadress: Stora Hellevigsgatan 2, 45140 Uddevalla

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Copyright © Frendberg AGENCY