Foto & film

Säger ett foto mer än 1000 ord?

Foto

Idag ställer digitala kanaler höga krav på våra bilder. Det ska vara rätt upplösning, skarp skärpa, specifika mått.. ja listan kan verkligen göras lång. Men du kan vara lugn – vi har koll på det åt dig, så att du slipper! Det du behöver göra är att tala om vad syftet är och vad bilderna ska användas till. Utefter det kan vi då levererar proffsbilder som osar kvalité. 

Film

Ja det sägs ju att bilder säger mer än 1000 ord – men vad säger inte då en film? Idag har rörligt material stor genomslagskraft. Framförallt i sociala kanaler. Film och rörligt material får till och med algoritmerna att höja på ögonbrynen! Å andra sidan behöver det inte vara särskilt svårt och inte heller speciellt dyrt att skapa rörligt material. Vi kan fixa det mesta, men framför allt så är vi grymma på företagsfilmer och personporträtt.

Retusch & klippning

Utöver foto och film så kan vi alla typer av retusch. Bara fantasin sätter gränser! Kanske behöver du hjälp med att redigera bort en logotyp i ett foto eller klippa ihop din film till en vlogg? Inga problem – vi hjälper dig, guidar och lyssnar på dina önskemål. För att tillsammans göra din vision verklig! 

Ska vi snacka?

Hör av dig så kan vi prata mer om vad Frendberg AGENCY kan göra för dig. 
– vi lyssnar, guidar och bjuder på kaffe!

Våra tjänster

Vi älskar marknadsföring och förstår värdet av bra och starkt innehåll och vad det kan göra för ett företag. Därför erbjuder vi marknadsföring och sociala medier i abonnemangsform så att du varje månad får hjälp med det du behöver. Så att du kan fokusera på något annat – smart va? 

Idag är sociala medier ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga sitt varumärke. Men kanske det viktigaste av allt, vi vet vem som finns var och hur de vill prata och kommunicera! Har du koll på vart din målgrupp finns?

Just hemsidan brukar vara målet med det mesta av den övriga digitala närvaron. Därför är det viktigt att din hemsida är levande och relevant. Man brukar säga att du ska se din hemsida som din butik. Så vad vill du ha i skyltfönstret nu och när är det dags att skylta om?

Man kan ju säga – What you see is what you get! Visst? Vi hjälper dig att skapa ett unikt uttryck i din visuella kommunikation. Med material som får mottagaren att höja på ögonbrynen!

 Vi hjälper dig att förstå vem du behöver nå, vad som ska kommuniceras och hur du gör det på bästa sätt till din målgrupp. En Persona, och ditt content samt val av kanal är idag A och O för att du ska nå dina mål.

Vår alldeles egna projektkoordinator har gedigen erfarenhet inom projektledning och produktion av de största arenaföreställningarna till middagsshower på krogar och restauranger. Vi erbjuder bland annat tjänster inom biljettförsäljning, projektledning, koordinering och marknadsföring.

Planerar du företagets nästa
konferens eller kundevent? Vi tycker att alla firanden oavsett om det är stora eller små, är värda att engagera sig lite extra i. Men vi vet också att lyhördhet, noggrannhet och känsla för detaljer är avgörande för ett lyckat evenemang.

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Besöksadress: Stora Hellevigsgatan 2, 45140 Uddevalla

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Copyright © Frendberg AGENCY