Vi på Frendberg AGENCY skapar ett unikt uttryck i

visuell kommunikation

Oavsett om du vill utveckla en grafisk profil för din verksamhet, designa en ny logotyp eller skapa tryckt material till en mässa skapar vi ett unikt uttryck som får mottagaren att höja på ögonbrynen. Vi roddar all kontakt med tryckeriet och ser till att färdigt material levereras till din dörr!

Grafisk profilering

Ett företags grafiska profil är en typ av manual eller instruktion för hur företagets logotyp används samt färger, typsnitt och bildmanér. Syftet är att hjälpa de anställda att kommunicera enhetligt för att ni tillsammans ska kunna bygga ett starkt varumärke. Har du redan en grafisk profil men vill addera något eller se över er logga? Vi sätter oss snabbt in i din verksamhet för att kunna skapa nytt i linje med vad du redan har.

- Logotyp - Färger - Typsnitt - Tonalitet - Bildmanér

Grafiska produktioner

Är det inte lite härligt att låta tummen bläddra igenom en tjock katalog? Visst hör man nästan ljudet om man blundar? Något som ligger oss varmt om hjärtat är just större magasinproduktioner, broschyrer och kataloger. Eller digitala blädderbara magasin om du vill spara på skogen.

- Magasin - Broschyrer - Kataloger - Foldrar

Tryckt material

Det finns en äkthet i tryckt material. Ett magasin eller en broschyr skapar intimitet mellan dig och din kund. Det är också ett effektivt sätt för företag att skapa trovärdighet och få en hög igenkänning. Förutom tryckt material till företag skapar vi också personliga trycksaker för ditt event eller bröllop.

- Visitkort - Annonser & flyers - Affischer & skyltar - Vepor & banderoller - Personliga trycksaker till event & bröllop

Nyfiken på att veta mer?

Det här är bara ett axplock av våra tjänster inom grafisk produktion. Är du på jakt efter något annat så kan vi med största sannolikhet lösa det också!

Vi erbjuder också
Frendberg AGENCY

Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 
Org.nr: 559165-8819
Godkänd för F-skatt
BG: 870-7143