Frendberg AGENCY

Vi på Frendberg AGENCY vägrar lämna något åt slumpen. Vi jobbar målinriktat och mätbart. Vi vågar tänka nytt, men vet också att kreativitet måste vägas mot kontroll. Vi låter aldrig våra idéer äventyra ditt varumärke – bara boosta! Vi på Frendberg AGENCY vet att det inte alltid är lätt att som kund veta exakt vad du behöver – du vet säkert vad det slutgiltiga målet är ­– men vi hjälper dig att staka ut vägen dit.

hallå! 
Det är vi som driver den 
här kommunikationsbyrån!

Jessica Frendberg och Sofia Frendberg

Vi, Jessica och Sofia, är systrarna som driver Frendberg AGENCY. Vi har alltid haft en tro på att man ska göra det man är bra på. Som tur är blev vi bra på olika saker. Jessica har haft turen att bli bra på att vara kreativ, tänka annorlunda, kommunicera och inspirera. Visuell kommunikation och varumärkesarbete ligger henne varm och hjärtat. Sofia däremot blev en en jäkel på att snabbt förstå kundens behov, affär och mål… Hon brinner för projektledning och koordinering i alla dess former. Och nu, nu står vi här med vår egna kommunikationsbyrå.

Frendberg AGENCY grundades 2018 av Jessica, men sedan dess har mycket hänt och 2021 blev Sofia delägare i byrån.

Oavsett vad vi på Frendberg AGENCY kan hjälpa dig med, är det vi tillsammans som ansvarar för att du får det du förväntade dig och lite till. Men gemensamt för oss alla på byrån är att vi älskar det vi gör och tillsammans levererar vi det absolut bästa till dig som kund. 

Kontakta oss

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Besöksadress: Stora Hellevigsgatan 2, 45140 Uddevalla

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Copyright © Frendberg AGENCY