Frendberg AGENCY

…vägrar lämna något åt slumpen. Vi jobbar målinriktat och mätbart. Vi vågar tänka nytt, men vet också att kreativitet måste vägas mot kontroll. Vi låter aldrig våra idéer äventyra ditt varumärke. Bara boosta! Vi är lyhörda och rådgivande. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver – du vet säkert vad det slutgiltiga målet är ­– men vi hjälper dig att staka ut vägen dit.

hallå! jag heter Jessica Frendberg och driver den här byrån!

Jag har alltid haft en tro på att man ska göra det man är bra på. Jag har haft turen att bli bra på att vara kreativ, tänka annorlunda, kommunicera och inspirera. Grafisk design är det jag brinner för, medan PR och kommunikation är det jag har gjort mest. Den kombinationen har lett mig till att arbeta brett med marknadsföring både nationellt och internationellt. Tack vare det har jag blivit en jäkel på att snabbt förstå kundens behov, affär och mål.

Event ligger mig varmt om hjärtat, men min kollega och vapendragare Sofia briljerar inom genren, även om jag också har jobbat med eventkoordinering på internationell nivå, med allt från stora säljkonferenser till mindre bjudningar.

Oavsett vad vi på Frendberg AGENCY kan hjälpa dig med, är det jag som ansvarar för att du får det du förväntade dig och lite till. Jag är bra på mycket, men ibland briljerar man som ledare när man vågar delegera. På Frendberg AGENCY kommer du i kontakt med mig eller Sofia, och i de moment där vi inte är de starkast lysande stjärnorna tar jag in projektkonsulter från vårt breda nätverk, som har gedigen erfarenhet inom sin profession. Gemensamt för oss alla är att vi älskar det vi gör och tillsammans levererar vi det absolut bästa till dig som kund. 

Kontakta mig

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Copyright © Frendberg AGENCY