På Frendberg AGENCY osar det mod, kreativitet, professionalism och jävlar anamma.

Vi vägrar lämna något åt slumpen. Vi jobbar målinriktat och mätbart. Vi vågar tänka nytt, men vet också att kreativitet måste vägas mot kontroll. Vi låter aldrig våra idéer äventyra ditt varumärke. Bara boosta! Vi är lyhörda och rådgivande. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver – du vet säkert vad det slutgiltiga målet är ­– men vi hjälper dig att staka ut vägen dit.

Hej, jag heter Jessica Frendberg och driver den här byrån!​​

Jag har alltid haft en tro på att man ska göra det man är bra på. Ibland är man förstås bra på nåt som inte går att försörja sig på, och då får man kanske tänka om. Men jag har haft turen att bli bra på att vara kreativ, tänka annorlunda, kommunicera och inspirera. Grafisk design är det jag brinner för, medan PR och kommunikation är det jag har gjort mest. Den kombinationen har lett mig till att arbeta brett med marknadsföring både nationellt och internationellt. Tack vare det har jag blivit en jäkel på att snabbt förstå kundens behov, affär och mål.

Event ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar kicken jag får av att leverera en minnesvärd upplevelse. Jag har jobbat med eventkoordinering på internationell nivå, med allt från stora säljkonferenser till mindre bjudningar.

Oavsett vad vi på Frendberg AGENCY kan hjälpa dig med, är det jag som ansvarar för att du får det du förväntade dig och lite till. Jag är bra på mycket, men ibland briljerar man som ledare när man vågar delegera. I de moment där jag inte är den starkast lysande stjärnan, tar jag in projektkonsulter från mitt breda nätverk, som har gedigen erfarenhet inom sin profession. Gemensamt för oss alla är att vi älskar det vi gör och tillsammans levererar vi det absolut bästa till dig som kund.

Kontakta oss så berättar jag, eller vi, gärna mer!

Frendberg AGENCY

Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 
Org.nr: 559165-8819
Godkänd för F-skatt
BG: 870-7143