Frendberg AGENCY

Vi på Frendberg AGENCY vägrar lämna något åt slumpen. Vi jobbar målinriktat och mätbart. Ja, vi vågar tänka nytt, men vet också att kreativitet måste vägas mot kontroll. Men vi låter aldrig våra idéer äventyra ditt varumärke – bara boosta! Vi på Frendberg Agency vet att det inte alltid är lätt att som kund veta exakt vad du behöver – du vet säkert vad det slutgiltiga målet är ­– men vi hjälper dig att staka ut vägen dit.

Glad tjej i en industribyggnad som kastar ballonger

hallå! jag heter Jessica Frendberg och driver den här byrån!

Jag, Jessica Frendberg driver Frendberg Agency och jag har alltid haft en tro på att man ska göra det man är bra på. Jag har haft turen att bli bra på att vara kreativ, tänka annorlunda, kommunicera och inspirera. Just visuell kommunikation är det jag brinner för, medan varumärke är det jag arbetat mest med. Denna kombinationen har lett mig till att arbeta brett med marknadsföring både nationellt och internationellt. Så tack vare det har jag blivit en jäkel på att snabbt förstå kundens behov, affär och mål… och nu står jag här med min egna byrå, Frendberg AGENCY.

Event ligger mig varmt om hjärtat, men min kollega och vapendragare Sofia briljerar inom den grenen. Även om jag också har jobbat med eventkoordinering på internationell nivå, med allt från stora säljkonferenser till mindre bjudningar.

Oavsett vad vi på Frendberg AGENCY kan hjälpa dig med, är det jag som ansvarar för att du får det du förväntade dig och lite till. Jag är bra på mycket, men ibland briljerar man som ledare när man vågar delegera. När du kontaktar oss på Frendberg AGENCY kommer du i kontakt med mig eller Sofia. Och i de moment där vi inte är de starkast lysande stjärnorna tar vi in projektkonsulter från vårt breda nätverk som såklart har gedigen erfarenhet inom sin profession. Gemensamt för oss alla på Frendberg AGENCY är att vi älskar det vi gör och tillsammans levererar vi det absolut bästa till dig som kund. 

Kontakta mig

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Besöksadress: Stora Hellevigsgatan 2, 45140 Uddevalla

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Frendberg Agency logotyp skrivet transparent bakgrund

Copyright © Frendberg AGENCY