Vi kan traditionella kanaler och är grymma på allt som är

digitalt och socialt.

Kommunikation är jättebrett och med åren har vi byggt upp en erfarenhetsbank som gör att vi kan jobba med hela paletten. Vi hjälper dig att förstå vem du behöver nå, vad som ska kommuniceras och hur du gör det på bästa sätt. Persona, content och kanalval är A och O för att du ska nå dina mål.

Sharing is caring.

Sociala medier

Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga sitt varumärke. Det är också ett bra forum för din målgrupp att på olika sätt engagera sig i ditt varumärke. Vi vet vem som finns var och hur de vill prata!

Följ oss på våra sociala kanaler 

Content is king!

Inbound marketing

Ditt content ska vara genomtänkt, förtroendeskapande och varumärkesbyggande. Med inbound marketing menas att du istället för att till exempel köpa annonser, skapar engagerande innehåll som har ett faktiskt värde för målgruppen. Magin kan skapas i sociala medier eller genom läsvärda guider som laddas ner på din webb och på så vis genererar leads.

PR och kommunikation
Plattform + strategi = engagemang!

Varumärkes- och marknadsstrategi

All bra kommunikation har sin utgångspunkt i en väl genomtänkt strategi. Och för att ta fram en tydlig och användbar strategi behöver den vara baserad på er varumärkesplattform. Den besvarar bland annat frågor som konkurrensbild, varumärkeslöfte och målgruppsanalys.

Din hemsida är din butik - när skyltade du om senast?

Hemsida

Webben brukar vara informationskällan till och målet med den mesta av den övriga digitala närvaron. Därför är det viktigt att din hemsida är levande och relevant. Se din hemsida som din butik ­– vad vill du ha i skyltfönstret nu och när är det dags att skylta om?

Om du planerar ett kundevent, ett releaseparty eller bröllop så är det en bra idé att bygga en landningssida enbart för just den händelsen. Vi hjälper till att ta fram snygga och informativa landningssidor där gästerna kan anmäla närvaro, ange specialkost, få information om transport, se eventets hållpunkter och ta del av annan information som är bra att ha.

Utbildning & workshops

Många företag tror att det enda sättet att höras på är att skruva upp megafonen på max, skrika så högt det går och hoppas att någon lyssnar. Vi tycker precis tvärtom. Istället vill vi försöka förstå vem och var kunden är och skapa kommunikation som faktiskt är relevant och intressant. I våra workshops lär vi ut hur du kan göra samma sak!

Sociala medier - sharing is caring, så länge nån lyssnar
Digital närvaro - är du på rätt plats vid rätt tillfälle?

Om du vill att vi utbildar i något annat ämne som finns bland våra tjänster så skräddarsyr vi gärna ett upplägg just för dig!

Grunden för en stark strategi

Digital analys

Hur ser din närvaro ut online? Hur uppfattas ni som företag? Hur är interaktionen med era kunder? Vi gör en grundlig analys av er digitala närvaro. Resultatet ligger sedan till grund för en stark strategi framåt.

Nyfiken på att veta mer?

Hör av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi pratar mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vi erbjuder också
Frendberg AGENCY

Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 
Org.nr: 559165-8819
Godkänd för F-skatt
BG: 870-7143