strategi = engagemang

Varumärket

varumärkesstrategi | marknads- och kommunikationsplaner | varumärkesplattformar

Varumärket är bland det viktigaste ett företag har. Ett starkt varumärke är välkänt tydligt och positivt laddat – vi hjälper dig utveckla strategier och koncept som lirar med ditt varumärke och ditt mål. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi identifierar dina kunders beteenden, behov och drivkrafter för att forma strategier och planer som leder till att kunderna engagerar sig i just ditt varumärke. 

Ska vi snacka?

Hör av dig så pratar vi mer om vad Frendberg AGENCY kan göra för dig 
– vi lyssnar, guidar och bjuder på kaffe!

vi erbjuder också...

Vi älskar marknadsföring och förstår värdet av bra och starkt innehåll. Vi erbjuder därför marknadsföring och sociala medier i abonnemangsform – smart va?

Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga sitt varumärke. Vi vet vem som finns var och hur de vill prata!

Hemsidan brukar vara målet med det mesta av den övriga digitala närvaron. Därför är det viktigt att din hemsida är levande och relevant. Se din hemsida som din butik ­– vad vill du ha i skyltfönstret nu och när är det dags att skylta om?

What you see is what you get! Vi hjälper dig att skapa ett unikt uttryck i din visuella kommunikation, som får mottagaren att höja på ögonbrynen. 

Idag ställer digitala kanaler höga krav på våra bilder och filmer. Vi hjälper dig fixa sjysst innehåll till sociala kanaler, webben eller såklart även till annat marknadsmaterial. 
Planerar du företagets nästa konferens eller kundevent? Alla firanden, stora som små, är värda att engagera sig lite extra i. Vi vet att lyhördhet, noggrannhet och känsla för detaljer är avgörande för ett lyckat evenemang.

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Copyright © Frendberg AGENCY