Er KOMMUNIKATIONSBYRÅ - VARJE DAG

Behöver ni förstärkning? 
Då är vi er super-hero.

Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY blir vi er externa, men ändå personliga kommunikationsbyrå – oavsett vad ni behöver hjälp med.

Med ett abonnemang väljer ni fritt bland våra tjänster – vad behöver ni hjälp med och i vilken utsträckning? Vi sätter ihop ett träffsäkert förslag på abonnemang och är redo att kicka igång när du är.

ABONNEMANG

Vi vet att vissa företag kämpar med kommunikation, att många tycker att sociala medier ”bara tar tid”. Vi, å andra sidan, älskar kommunikation och förstår värdet av bra och starkt innehåll, en tydlig visuell identitet, strategisk annonsering eller en SEO-optimerad hemsida. Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY bestämmer ni vad ert företag behöver hjälp med.

Hur ser er digitala närvaro ut? Hur är interaktionen med era kunder? Med ett abonnemang kan ni välja digital analys. Då gör vi en grundlig analys av er digitala närvaro. Resultatet ligger sedan till grund för en stark strategi framåt. 

All bra kommunikation har sin utgångspunkt i en väl genomtänkt strategi. Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga ett varumärke. Vi tar fram en social media strategi för ert företag som guidar er mot större engagemang och bredare räckvidd. 

En kommunikationsplan är A och O för att lyckas i sociala medier. Med en tydlig plan slipper ni idétorka, uteblivet innehåll eller återupprepning. Vi tar fram en kommunikationsplan som är rätt för ert företag och er målgrupp.

Content is king! Vi skapar innehåll till era sociala medier som får mottagaren att höja på ögonbrynen. Genom att kombinera text, bild eller film väcker vi känslor och skapar engagemang.

Säger ett foto mer än 1000 ord? Ett tydligt bildmanér och ett enhetligt flöde är viktigt för att förmedla en känsla och väcka intresse. Vi planerar, skapar mood boards, fotar och redigerar innehåll till era sociala medier. Bara fantasin sätter gränser!

Rörligt material har stor genomslagskraft i sociala medier, det väcker våra känslor och skapar engagemang från följare. Vi hjälper er skapa både film och reels utefter era önskemål och kanal. Vi planerar, skapar story boards, filmar och klipper innehåll till era sociala medier.

Genom att skapa en tydlig och tilltalande bild av företaget ökar chanserna att attrahera och behålla kunder över tid. Med designade mallar i linje med ert varumärke sticker ni ut i bruset och ökar företagets igenkänning. Vi utgår alltid från ert varumärke och grafiska profil.

Med publicering tar vi hand om era sociala kanaler och sköter allt från publicering till att interagera med er målgrupp för att öka engagemanget på era sociala medier. Men hey(!), allt innehåll skickas alltid till er för godkännande innan publicering.

Vi arbetar strukturerat med annonsering i sociala medier. Oavsett om ni behöver hjälp med en kampanj, öka varumärkes igenkänning eller få fler följare hjälper vi er med effektiv annonsering som ger resultat.

Vi hjälper er förstå vem ni behöver nå, vad som ska kommuniceras och hur ni gör det på bästa sätt i sociala medier.
Vi lär känna er målgrupp och deras engagemang genom att analysera statistiken på sociala medier, på så sätt kan vi optimera ert innehåll så det får bredare organisk spridning.

Behöver ni hjälp med företagsfotografering, kanske detaljbilder från kontoret till sociala medier? Ni behöver bara tala om vad bilderna ska användas till så levererar vi foto som osar kvalité.

Behöver ni hjälp med nya foton till hemsidan? Digitala kanaler ställer höga krav på foton, men ni kan vara lugna – vi har koll på läget så att du slipper. Med ett abonnemang kan vi dessutom fota flera gånger, precis så du vill ha det.

Medarbetarna är den viktigaste tillgången ert företag har, så passa på att visa upp dem så ofta ni kan. Foton på era medarbetare är första steget till att utveckla företagets employer brand.

Vi hjälper er att visa upp produkter på bästa sätt. Oavsett om det är i klassiska produktfoton i studion, stylade imagefoton eller om ni hellre önskar produktfoton in-action, när produkten användas, kirrar vi det!  

Det sägs att ”en bild säger mer än 1000 ord”, men vad säger inte då en film? Film har stor genomslagskraft i digitala kanaler, det väcker våra känslor och skapar engagemang. Vi hjälper er att skapa en företagsfilm som förmedlar en träffsäker känsla. 

Medarbetare är det viktigaste ert företag har. Om ni vill att bolaget ska fortsätta expandera är ni beroende av att attrahera, utveckla och behålla talangfulla medarbetare. Att presentera era medarbetare med hjälp av employer branding i digitala kanaler ger tydliga effekter både internt som extern. 

Blogginlägg drar trafik till er hemsida under en lång period. En blogg med värdeskapande innehåll ger mottagaren en anledning till att komma tillbaka. Genom att optimera varje blogginlägg med SEO och hög läsbarhet kommer även Google att uppskatta er! Ett utmärkt val för dig som vill ha ett abonnemang.

Behöver ni nya texter till er hemsida? Informativa texter eller kanske produkt- och tjänstebeskrivningar med fokus på SEO för ett bättre sökresultat? Vi hjälper med träffsäkra H1:or, H2:or och allt därefter. 

Visa potentiella kunder hur nöjda era nuvarande kunder är. Ett referenscase, success case eller kundcase – kärt barn har många namn, gör det lättare för den potentiella kunden att förstå vad de behöver och vad de får. Vi lyfter hela händelseförloppet, från utmaning till lösning och resultat. 

Ett välskrivet pressmeddelande är ett effektivt sätt att berätta om en ny tjänst, produkt eller annan händelse i din verksamhet. Vi hjälper er med slagkraftiga rubriker, intresseväckande ingresser och informativa brödtexter.

Vi hjälper er maxa din epost-marknadsföring med genomtänkta nyhetsbrev som fångar läsarens intresse.  Vi A/B testar för att öka öppningsfrekvensen och antalet klick. 

Annonser, visitkort, flyer, one-pager – vi hjälper er med tryckmaterial. 

Oavsett om ni vill ha hjälp med att ta fram nytt tryckmaterial eller om ni vill ha hjälp med en touch-up av tidigare material fixar vi på Frendberg AGENCY det! Vi skapar design, anpassar bilder och levererar tryckklara filer. Vill ni hellre få hjälp med att ta fram en digital annons, pdf-guide eller kanske ett data-sheet? We got you covered!

Är det inte lite härligt att låta tummen bläddra igenom en tjock katalog? Visst hör man nästan ljudet om man blundar? Något som ligger oss på Frendberg AGENCY varmt om hjärtat är just grafisk design och större produktioner så som broschyrer, kataloger och magasin. Eller digitala magasin om ni vill spara på skogen! Välj fritt bland med ett abonnemang.

Medarbetarna är den viktigaste tillgången ert företag har, så passa på att visa upp dem så ofta ni kan. Foton på era medarbetare är första steget till att utveckla ditt företags employer brand.

Medarbetare är det viktigaste ert företag har. Om ni vill att bolaget ska fortsätta expandera är ni beroende av att attrahera, utveckla och behålla talangfulla medarbetare. Att presentera era medarbetare med hjälp av employer branding i digitala kanaler ger tydliga effekter både internt som extern. 

En logotyp ska representera ert företag. När en logotyp designas är det viktigt att tänka på många aspekter så som färg, format och storlek. Vi har koll på alla detaljer och hjälper er att designa en logotyp efter era önskemål. 

En grafisk profil är en typ av guide för hur företagets logotyp och ikoner används samt färger, typsnitt och bildmanér. Med en grafisk profil säkerställer ni att varumärket är konsekvent över alla kanaler, både digitalt och analogt.  En grafisk profil innehåll logotyp, ikon, färgpalett, typografi, bildmanér.

En styleguide visar hur den grafiska profilen appliceras på fler komponenter så som hemsida, flyers, data-sheets, presentationer, visitkort och mallar till sociala medier. 

Att ha ett enhetligt utseende i allt som kommuniceras utåt är viktigt för att bibehålla varumärkesupplevelsen. Genom att ha tydliga mallar som underlättar kommunikationen stärks ert varumärke. Vi skapar mallar för bland annat presentationer, produktblad, visitkort och mailsignaturer.

Våra abonnemangskunder

Fråga inte oss. Fråga dom.
Vi är övertygade.
Vi vill veta mer!

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!