Dags att levla upp?

Vi erbjuder abonnemang

Japp, du läste abonnemang. Vi vet att vissa företag kämpar med marknadsföring, att många tycker att sociala medier ”bara tar tid”. Vi, å andra sidan, älskar marknadsföring och förstår värdet av bra och starkt innehåll. 

Vilket abonnemang passar dig bäst? Våra SOME-abonnemang ger dig en månadsfotografering med fotograf, bilder och innehållsproduktion till dina sociala kanaler. Välj vilken kanal du vill att vi skapar innehåll för, analys kommer på köpet. Vill du hellre ha hela paketet i ett och samma abonnemang? Välj ett MARKNADS-abonnemang med den tidsmängd som passar dig och ditt företags behov. Här är vi 100% ert marknadsteam för några timmar eller dagar, där ni behöver oss. Välj mellan annonsproduktion, grafisk formgivning, kampanjer, webb, sociala medier, fotografering osv.

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Besöksadress: Stora Hellevigsgatan 2, 45140 Uddevalla

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Copyright © Frendberg AGENCY