Sociala medier

Vi skapar innehåll till sociala medier som får mottagaren att höja på ögonbrynen

Vi väcker känslor och gör era sociala medier levande. Med genomtänkt innehåll, strategisk annonsering och strukturerat arbete ökar vi målgruppens engagemang och når era uppsatta mål. Oavsett om ni behöver hjälp med sociala medier från ett helhetsperspektiv eller vissa utvalda delar, är vi kommunikationsbyrån för er.

Vad vi gör

Sociala medier.

Digital analys

Hur ser er digitala närvaro ut? Hur är interaktionen med era kunder? Vi gör en grundlig analys av er digitala närvaro. Resultatet ligger sedan till grund för en stark strategi framåt.

Strategi

All bra kommunikation har sin utgångspunkt i en väl genomtänkt strategi. Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga ert varumärke. Vi tar fram en social media strategi för ert företag som guidar er mot större engagemang och bredare räckvidd.

Kommunikationsplan

En kommunikationsplan är A och O för att lyckas i sociala medier. Med en tydlig plan slipper ni idétorka, uteblivet innehåll eller återupprepning. Vi tar fram en kommunikationsplan som är rätt för ert företag och er målgrupp.

Captions till sociala medier

Att skriva captions, alltså text till bild, i sociala medier kan vara trixigt. Captions ska fånga läsaren snabbt, den ska förstärka bilden du använder, den ska få läsaren att vidta någon form av åtgärd. Men, du kan vara lugn – vi har koll på läget och skriver captions till era sociala kanaler.

Foto

Säger ett foto mer än 1000 ord? Ett tydligt bildmanér och ett enhetligt flöde är viktigt för att förmedla en känsla och väcka intresse. Vi planerar, skapar mood boards, fotar och redigerar innehåll till era sociala medier. Bara fantasin sätter gränser!

Film & Reels

Rörligt material har stor genomslagskraft i sociala medier, det väcker våra känslor och skapar engagemang från följare. Vi hjälper er skapa både film och reels utefter era önskemål och kanal. Vi planerar, skapar story boards, filmar och klipper innehåll till era sociala medier.

Innehåll

”Innehåll” är kombinationen av captions och foto/film. Vi skapar innehåll som får mottagaren att höja på ögonbrynen. Genom att kombinera text, bild eller film väcker vi känslor och skapar engagemang. 

Mallar

Genom att skapa en tydlig och tilltalande bild av företaget ökar chanserna att attrahera och behålla kunder över tid. Med designade mallar i linje med ert varumärke sticker ni ut i bruset och ökar företagets igenkänning. Vi utgår alltid från ert varumärke och grafiska profil.

Publicering

Med publicering tar vi hand om era sociala kanaler och sköter allt från publicering till att interagera med er målgrupp för att öka engagemanget på era sociala medier. Men hey(!), allt innehåll skickas alltid till er för godkännande innan publicering.

Kampanjer & Annonsering

Vi arbetar strukturerat med annonsering. Oavsett om ni behöver hjälp med en kampanj, öka varumärkes igenkänning eller få fler följare hjälper vi er med effektiv annonsering som ger resultat.

Statistik

Vi hjälper er förstå vem ni behöver nå, vad som ska kommuniceras och hur ni gör det på bästa sätt i sociala medier.
Vi lär känna er målgrupp och deras engagemang genom att analysera statistiken på sociala medier, på så sätt kan vi optimera ert innehåll så det får bredare organisk spridning.

ER kommunikationsbyrå – varje dag

Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY blir vi er externa, men ändå personliga kommunikationsbyrå – oavsett vad ni behöver hjälp med.

Välj fritt bland våra tjänster – vad behöver ni hjälp med och i vilken utsträckning? Vi sätter ihop ett träffsäkert förslag och är redo att kicka igång när ni är.

Pris fr. 8500kr/månad

Frendberg AKADEMI är blogg för dig som vill lära dig mer om kommunikation, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Här delar vi med oss av vår vardag som kommunikationsbyrå.

Wow! Vi vill veta mer om sociala medier.

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!