Visuell identitet & branding

Vi hjälper dig sticka ut i mängden.

Ett varumärke och budskap är det som får företaget att sticka ut ur mängden. Idag är det allt vanligare att det digitala uttrycket får sätta tonen för hur varumärket ska uppfattas analogt. Genom att skapa en tydlig och tilltalande bild av företaget ökar chanserna att attrahera och behålla kunder över tid. Vi hjälper er att utveckla ert visuella uttryck, oavsett om ni endast vill förbättra ett par element, justera er nuvarande identitet eller bygga ett helt nytt varumärke från grunden.

Vad vi gör

Visuell identitet & Branding

Logotyper

 En logotyp ska representera ert företag. När en logotyp designas är det viktigt att tänka på många aspekter så som färg, format och storlek. Vi har koll på alla detaljer och hjälper er att designa en logotyp efter era önskemål. 

Grafisk profil

En grafisk profil är en typ av guide för hur företagets logotyp och ikoner används samt färger, typsnitt och bildmanér. Med en grafisk profil säkerställer ni att varumärket är konsekvent över alla kanaler, både digitalt och analogt.  En grafisk profil innehåll logotyp, ikon, färgpalett, typografi, bildmanér.

Styleguide

En styleguide visar hur det grafiska profilen appliceras på fler komponenter så som hemsida, flyers, data-sheets, presentationer, visitkort och mallar till sociala medier

Mallar

Att ha ett enhetligt utseende i allt som kommunicerar utåt är viktigt för att bibehålla varumärkesupplevelsen. Genom att ha tydliga mallar som underlättar kommunikationen stärks varumärket. Vi skapar mallar för bland annat presentationer, produktblad, visitkort och mailsignaturer.

er kommunikationsbyrå – varje dag

Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY blir vi er externa, men ändå personliga kommunikationsbyrå – oavsett vad ni behöver hjälp med.

Välj fritt bland våra tjänster – vad behöver ni hjälp med och i vilken utsträckning? Vi sätter ihop ett träffsäkert förslag och är redo att kicka igång när ni är.

Pris fr. 8500kr/månad

Lär dig mer om kommunikation - digitalt och socialt

Frendberg AKADEMI är blogg för dig som vill lära dig mer om kommunikation, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Här delar vi med oss av vår vardag som kommunikationsbyrå.

Vi vill veta mer om visuell identitet & branding.

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!