Grafisk design

Vi skapar tryckmaterial i alla former - alltid on-brand.

What you see is what you get! Tryckmaterial skapar intimitet mellan ert företag och era kunder, men det är också ett effektivt sätt för företaget att skapa trovärdighet och få en hög igenkänning. Oavsett om ni vill få hjälp med mindre eller större produktioner hjälper vi på Frendberg AGENCY er att skapa ett unikt uttryck i er visuella kommunikation som får mottagaren att höja på ögonbrynen. Dessutom roddar vi all kontakt med tryckeriet om ni så önskar!

Vad vi gör

Grafisk design

Visuell identitet & branding

Genom att skapa en tydlig och tilltalande bild av ert företaget ökar ni chanserna att attrahera och behålla kunder över tid. Vi hjälper er att utveckla ert visuella uttryck, oavsett om ni endast vill förbättra ett par element, justera er nuvarande identitet eller bygga ett helt nytt varumärke från grunden. Vi hjälper dig med logotyp, grafisk profil och styleguide.

Tryckmaterial

Annonser, visitkort, flyer, one-pager – vi hjälper er med ert tryckmaterial. Oavsett om ni vill ha hjälp med att ta fram nytt tryckmaterial eller om ni vill ha hjälp med en touch-up av tidigare material fixar vi på Frendberg AGENCY det! Vi skapar design, anpassar bilder och levererar tryckklara filer. Vill ni hellre få hjälp med att ta fram en digital annons, pdf-guide eller kanske ett data-sheet? We got you covered!

Broschyrer, kataloger & magasin

Är det inte lite härligt att låta tummen bläddra igenom en tjock katalog? Visst hör man nästan ljudet om man blundar? Något som ligger oss på Frendberg AGENCY varmt om hjärtat är just grafisk design och större produktioner så som broschyrer, kataloger och magasin. Eller digitala magasin om ni vill spara på skogen!

er kommunikationsbyrå – varje dag

Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY blir vi er externa, men ändå personliga kommunikationsbyrå – oavsett vad ni behöver hjälp med.

Välj fritt bland våra tjänster – vad behöver ni hjälp med och i vilken utsträckning? Vi sätter ihop ett träffsäkert förslag och är redo att kicka igång när ni är.

Pris fr. 8500kr/månad

Lär dig mer om kommunikation - digitalt och socialt

Frendberg AKADEMI är blogg för dig som vill lära dig mer om kommunikation, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Här delar vi med oss av vår vardag som kommunikationsbyrå.

Vi vill veta mer om grafisk design.

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!