FÖRELÄSNINGar & workshops

Vi ser till att ni blir vassare i sociala medier och digital kommunikation!

Många företag tror att det enda sättet att höras på är att skruva upp megafonen på max, skrika så högt det går och hoppas att någon lyssnar. Vi tycker precis tvärtom. Istället vill vi försöka förstå vem och var kunden är och skapa kommunikation som faktiskt är relevant och intressant. I våra föreläsningar och workshops lär vi er hur ni kan göra samma sak, så ni får koll på läget. Bli vassare i sociala medier och digital kommunikation med andra ord.

Vad vi gör

Föreläsningar & workshops

Föreläsning
"Sharing is caring, så länge nån lyssnar"

Vad är egentligen sociala medier? Hur skapar ni genomtänkt innehåll och strategisk annonsering? Vi går igenom grunderna i sociala medier, hur ni kan arbeta strukturerat för att öka målgruppens engagemang och nå era uppsatta mål. 

Föreläsning
"Är du på rätt plats vid rätt tillfälle?"

Hur ser er digitala närvaro ut? Hur är interaktionen med era kunder? All bra kommunikation har sin utgångspunkt i en väl genomtänkt strategi, men vilka digitala kanaler är rätt för er och hur når ni era mål? Vi går igenom varför digital närvaro är viktigt och hur ni strategiska kan arbeta mot uppsatta mål.

Skräddarsydd workshop

Om ni vill att vi utbildar eller håller workshop i något annat ämne som finns bland våra tjänster så hojta, vi sätter gärna ihop ett upplägg som passar just för dig!

er kommunikationsbyrå – varje dag

Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY blir vi er externa, men ändå personliga kommunikationsbyrå – oavsett vad ni behöver hjälp med.

Välj fritt bland våra tjänster – vad behöver ni hjälp med och i vilken utsträckning? Vi sätter ihop ett träffsäkert förslag och är redo att kicka igång när ni är.

Pris fr. 8500kr/månad

Lär dig mer om kommunikation - digitalt och socialt

Frendberg AKADEMI är blogg för dig som vill lära dig mer om kommunikation, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Här delar vi med oss av vår vardag som kommunikationsbyrå.

Vi vill veta mer om våra föreläsningar & workshops.

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!