Employer Branding

Dina medarbetare är det viktigaste du har.

Employer Branding är ett ett sätt att påverka hur människor uppfattar ert arbetsgivarvarumärke. Genom att lyfta era medarbetare på sociala och digitala kanaler ser ni snabbt tydliga effekter både internt och extern. Kanske vill ni expandera och söka nya medarbetare? Bygga ett starkt varumärke? Vi tar fram en  strategi för hur ni kan arbeta med employer branding digitalt och socialt för att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla talangfulla medarbetare.

Vad vi gör

Employer Branding

Medarbetarfotografering

Medarbetarna är den viktigaste tillgången ert företag har, så passa på att visa upp dem så ofta ni kan. Foton på era medarbetare är första steget till att utveckla företagets employer brand.

Medarbetarpresentation

Medarbetare är det viktigaste ert företag har. Att presentera era medarbetare med i digitala kanaler ger tydliga effekter på ert arbetsgivarvarumärke, både internt som extern. 

Employer Branding Strategi

För att företaget ska fortsätta expandera är ni beroende av att attrahera, utveckla och behålla talangfulla medarbetare. För att lyckas behöver ni en tydlig Employer Branding strategi som tar ert arbetsgivarvarumärke till nästa nivå.

er kommunikationsbyrå – varje dag

Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY blir vi er externa, men ändå personliga kommunikationsbyrå – oavsett vad ni behöver hjälp med.

Välj fritt bland våra tjänster – vad behöver ni hjälp med och i vilken utsträckning? Vi sätter ihop ett träffsäkert förslag och är redo att kicka igång när ni är.

Pris fr. 8500kr/månad

Lär dig mer om kommunikation - digitalt och socialt

Frendberg AKADEMI är blogg för dig som vill lära dig mer om kommunikation, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Här delar vi med oss av vår vardag som kommunikationsbyrå.

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!