kommunikationsbyrå i Uddevalla

En kommunikationsbyrå som osar av kreativitet, professionalism och jävlar anamma.

På kommunikationsbyrån Frendberg AGENCY vägrar vi lämna något åt slumpen. Vi vågar tänka nytt, men vet också att kreativitet måste vägas mot kontroll. Vi låter aldrig våra idéer äventyra ditt varumärke. Bara boosta!

Det är vi som driver den här kommunikationsbyrån.

Kommunikationsbyrån Frendberg AGENCY drivs av oss, Jessica och Sofia, två systrar från Uddevalla. Vi har alltid haft en tro på att man ska göra det man är bra på, och som tur är blev vi bra på olika saker. Jessica har haft turen att bli bra på att vara kreativ, tänka annorlunda och inspirera. Grafisk design och visuell identitet och branding ligger henne extra varmt om hjärtat. Sofia däremot blev en en jäkel på att snabbt förstå kundens behov, affär och mål. Hon brinner för sin profession som är kommunikation, projektledning och koordinering i alla dess former. 

Tillsammans med vårt team jobbar vi målinriktat och mätbart, men oavsett vad vi på Frendberg AGENCY kan hjälpa ert företag med, är det vi som ansvarar för att ni får det ni förväntade er… och lite till. Gemensamt för oss alla på kommunikationsbyrån är att vi älskar det vi gör och tillsammans levererar vi det absolut bästa till er som kunder.

Kommunikationsbyrå i Uddevalla

Vi på kommunikationsbyråN

Det är vi som är Frendberg AGENCY
Jessica Frendberg, grundare av kommunikationsbyrån
Jessica Frendberg

Styrkan hos Jessica ligger i hennes bakgrund inom marknadsföring och PR. Hon är kommunikationsbyråns kreativa idébank med ett skarpt öga för detaljer. I kombination arbetar hon med strategiska beslut, relationsbyggande och självklart allt som har med branding och sociala medier att göra. 

Sofia Frendberg är delägare av kommunikationsbyrån
Sofia Frendberg

Sofia ser att alla problem är till för att lösas. Hon ser projektets helhet men är också extra vass på att se avgörande detaljer längs resan. Efter många år i roller med projektledning är koordinering och kundkontakt Sofias styrka. Det är hon som ser till att ni som kund känner sig trygga under hela processen och att ni får det ni förväntade dig… och lite till.

Johanna Asserlind är digital kreatör på kommunikationsbyrån Frendberg AGENCY i Uddevalla
Johanna Asserlind

Johanna är engagerad i alla uppdrag på hennes bord, något som också lyser igenom via leverans. Hennes kreativitet är imponerande och i kombination med hennes lugn blir resultatet träffsäkert, men det är bakom kameran Johanna trivs som allra bäst. Hon får dessutom andra att trivas framför kameran vilket kan vara en svår uppgift många gånger. 

vi tar emot LIA-studenter

Är du vår nästa stjärna?

Som LIA-student hos oss på Frendberg AGENCY kommer du att få en unik möjlighet att få ta del av vad som händer på en kommunikationsbyrå med fokus på digital och social kommunikation. Hos oss kastas du in enskilda projekt och långsiktiga samarbeten med våra kunder, självklart med mycket backning från vårt team. 

Att göra sin LIA-praktik hos oss på Frendberg AGENCY ska vara roligt, utvecklande och utmanande. Du tror att du kan vara vår framtida kollega, och vi ser det som en rolig och viktig uppgift att visa dig en kommunikationsbyrås alla nyanser. Vi hoppas även att du som söker till oss vågar utmana oss i vårt arbete så att vi med din hjälp kan bli bättre och vassare än vi var igår.

Vi tror att du...
Ska vi snacka?

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!