Hemsidor

Vi skapar hemsidor som förmedlar kvalité och trygghet.

En hemsida exponerar era tjänster eller produkter dygnet runt oavsett var kunderna befinner sig. Just därför är det viktigt att hemsidan förmedlar kvalité och trygghet. Vi skapar moderna och användarvänliga hemsidor i WordPress och dessutom har vi en grym känsla för design och layout, alltid on-brand.

Vad vi gör

Hemsidor

Mock-up

I behov av en ny hemsida men vill börja smått innan ni slår på stora trumman? Med en mock-up tar vi fram en design på hur en ny hemsida kan se ut utifrån ert varumärke och grafiska profil innan vi börjar skapa hemsidan.

Landningssida

Kampanj, event eller kanske en tävling? En landningssidan är en undersida på er hemsida eller en helt fristående sida som besökaren helt enkelt ”landar på” efter att ha klicka på en Call-To-Action-knapp. Vi hjälper till att skapa moderna och informativa landningssidor som konverterar.

Hemsida

Vi är kommunikationsbyrån som älskar wordpress och vägrar lämna något åt slumpen. Vi skapar responsiva, moderna och användarvänliga hemsidor som förmedlar en känsla av kvalité och trygghet. 

SEO-text till hemsidan

Behöver ni nya texter till er hemsida? Informativa texter eller kanske produkt- och tjänstebeskrivningar med fokus på SEO för ett bättre sökresultat? Vi hjälper till med träffsäkra H1:or, H2:or och allt därefter. 

Företagsfotografering

Behöver ni hjälp med nya foton till hemsidan? Digitala kanaler ställer höga krav på foton, men ni kan vara lugna – vi har koll på läget så att ni slipper. 

er kommunikationsbyrå – varje dag

Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY blir vi er externa, men ändå personliga kommunikationsbyrå – oavsett vad ni behöver hjälp med.

Välj fritt bland våra tjänster – vad behöver ni hjälp med och i vilken utsträckning? Vi sätter ihop ett träffsäkert förslag och är redo att kicka igång när ni är.

Pris fr. 8500kr/månad

Frendberg AKADEMI är blogg för dig som vill lära dig mer om kommunikation, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Här delar vi med oss av vår vardag som kommunikationsbyrå.

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!