Foto & Film

Vi väcker känslor i digitala kanaler

Idag har foto och film stor genomslagskraft i digitala kanaler, snyggt innehåll får till och med algoritmerna att höja på ögonbrynen! Med foto och film kan ni väcka känslor och förmedla en personlighet som är svår att förmedla med endast ord.

Vad vi gör

Foto & Film

Företagsfotografering

Behöver ni hjälp med nya foton till hemsidan? Detaljbilder från kontoret till sociala medier? Digitala kanaler ställer höga krav på foton, men ni kan vara lugna – vi har koll på läget så att ni slipper. Ni behöver bara tala om vad bilderna ska användas till så levererar vi foto som osar kvalité.

Medarbetarfotografering

Medarbetarna är den viktigaste tillgången ert företag har, så passa på att visa upp dem så ofta ni kan. Foton på era medarbetare är första steget till att utveckla ditt företags employer branding.

Produktfotografering

Vi hjälper er att visa upp produkter på bästa sätt. Oavsett om det är i klassiska produktfoton i studion, stylade imagefoton eller om ni hellre önskar produktfoton in-action, när produkten användas, kirrar vi det!  

Porträttfotografering

Presentera era medarbetare på ett enhetligt och stilfullt sätt med studiofoton. Vi packar med oss studioutrustningen och kommer till er eller så besöker ni oss i studion – vad som är bäst för er helt enkelt.

Företagsfilm

Det sägs att ”en bild säger mer än 1000 ord”, men vad säger inte då en film? Film har stor genomslagskraft i digitala kanaler, det väcker våra känslor och skapar engagemang. Vi hjälper er skapa en företagsfilm som förmedlar en träffsäker känsla. 

ER kommunikationsbyrå – varje dag

Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY blir vi er externa, men ändå personliga kommunikationsbyrå – oavsett vad ni behöver hjälp med.

Välj fritt bland våra tjänster – vad behöver ni hjälp med och i vilken utsträckning? Vi sätter ihop ett träffsäkert förslag och är redo att kicka igång när ni är.

Pris fr. 8500kr/månad

Frendberg AKADEMI är blogg för dig som vill lära dig mer om kommunikation, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Här delar vi med oss av vår vardag som kommunikationsbyrå.

Snyggt! Vi vill veta mer.

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!