FRENDBERG AKADEMI

En blogg för dig som vill lära dig mer om sociala medier och marknadsföring, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Här delar vi med oss av vår vardag som kommunikationsbyrå och presenterar LIA-studenter, summerar månadens höjdpunkter och året som gått. Vi tipsar om grymma hacks för sociala medier. Bland annat om hur du kan komma igång med videoformat, vilka fördelarna är med att länka på instagram och varför alla företag bör ha en nedskriven strategi för sociala medier. Men framförallt så hoppas vi att du får lite ny kunskap när du läser våra utbildande och informativa inlägg. 

Oavsett vad du gör här så hoppas vi att du stannar ett tag och hittar något intressant på vår företagsblogg – Frendberg Akademi. Förhoppningsvis så kanske du lär dig något om sociala medier och marknadsföring som du inte hade koll på tidigare. Saknar du något ämne eller har önskemål om något specifikt inlägg som du vill veta mer om? Välkommen att höra av dig till oss på Frendberg AGENCY. Trevlig läsning!

röd tråd styrker varumärket.Frendberg AGENCY är en SOME- PR- och Eventbyrå som trivs bäst utanför din comfort zone. Hos oss osar det mod, kreativitet, professionalism och jävlar anamma.

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Besöksadress: Stora Hellevigsgatan 2, 45140 Uddevalla

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Copyright © Frendberg AGENCY