FRENDBERG AKADEMI

En blogg för dig som vill lära dig mer om sociala medier och marknadsföring, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Vi tipsar bland annat om grymma hacks för sociala medier och dessutom hoppas vi att du får lite ny kunskap när du läser våra utbildande och informativa inlägg. 

Oavsett vad du gör här så hoppas vi att du stannar ett tag och hittar något intressant på vår blogg. Förhoppningsvis så kanske du lär dig något! Välkommen till Frendberg Akademi – vår företagsblogg.

Hon är här!

Septembers höjdpunkt Självklart är september och månadens höjdpunkt att LIA-Emelie har börjat hos oss. Emelie hade följt oss i sociala under en period och vi

Läs mer »

Månadens FAB

Okej, det är redan september och vi är redan en bra bit in i september dessutom. Vad har vi då gjort sedan sist och vad

Läs mer »

Instagram Sticker links

Som du garanterat känner till gäller det att få 10K följare på Instagram för att få tillgång till ”swipe up”-funktionen. Men hey(!), Instagram testar just

Läs mer »

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Besöksadress: Stora Hellevigsgatan 2, 45140 Uddevalla

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Frendberg Agency logotyp skrivet transparent bakgrund

Copyright © Frendberg AGENCY