Copywriting

Vi skriver riktigt vass copy till era digitala kanaler

För oss handlar copywriting om att fånga läsarens intresse, väcka känslor och påverka till att vilja göra något. Det kan vara allt från att klicka sig vidare till en annan digital kanal eller genomföra ett köp. Behöver ni hjälp med copy till era digitala kanaler, seo-texter eller kanske ren skrivhjälp? Då är vi kommunikationsbyrån för ditt företag.

Vad vi gör

Copywriting

Medarbetarpresentation

Medarbetare är det viktigaste ert företag har. Om ni vill att bolaget ska fortsätta expandera är ni beroende av att attrahera, utveckla och behålla talangfulla medarbetare. Att presentera era medarbetare i digitala kanaler med en riktigt vass copy ger tydliga effekter både internt som extern. 

Blogginlägg

Blogginlägg drar trafik till er hemsida under en lång period. En blogg med värdeskapande innehåll ger mottagaren en anledning till att komma tillbaka. Genom att optimera varje blogginlägg med SEO och hög läsbarhet kommer även Google att uppskatta er! 

SEO-texter till hemsidan

Behöver ni ny copy till hemsida? Informativa texter eller kanske produkt- och tjänstebeskrivningar med fokus på SEO för ett bättre sökresultat? Vi hjälper till med träffsäkra H1:or, H2:or och allt därefter. 

Captions till Sociala medier

Att skriva captions, alltså text till bild, i sociala medier kan vara trixigt. Captions ska fånga läsaren snabbt, den ska förstärka bilden du använder, den ska få läsaren att vidta någon form av åtgärd. Men, du kan vara lugn – vi har koll på läget och skriver captions till era sociala kanaler.

Referenscase

Visa potentiella kunder hur nöjda era nuvarande kunder är. Ett referenscase, success case eller kundcase – kärt barn har många namn, gör det lättare för den potentiella kunden att förstå vad de behöver och vad de får. Vi beskriver hela händelseförloppet, från utmaning till lösning och resultat. 

Pressmeddelande

Ett välskrivet pressmeddelande är ett effektivt sätt att berätta om en ny tjänst, produkt eller annan händelse i er verksamhet. Vi hjälper er med slagkraftiga rubriker, intresseväckande ingresser och informativa brödtexter.

Nyhetsbrev

Vi maxar er epost-marknadsföring med genomtänkta nyhetsbrev som fångar läsarens intresse.  Vi A/B testar för att öka öppningsfrekvensen och antalet klick. 

er kommunikationsbyrå – varje dag

Med ett abonnemang hos oss på Frendberg AGENCY blir vi er externa, men ändå personliga kommunikationsbyrå – oavsett vad ni behöver hjälp med.

Välj fritt bland våra tjänster – vad behöver ni hjälp med och i vilken utsträckning? Vi sätter ihop ett träffsäkert förslag och är redo att kicka igång när ni är.

Pris fr. 8500kr/månad

Frendberg AKADEMI är blogg för dig som vill lära dig mer om kommunikation, men också för dig som är nyfiken på oss bakom Frendberg AGENCY. Här delar vi med oss av vår vardag som kommunikationsbyrå.

Släng iväg ett mail och låt oss snacka. Vi bjussar på kaffet!