Kundcase

Utforska några av våra tidigare uppdrag.

Inte övertygad? Vill du ha mer på fötterna innan du bestämmer dig? Våra kunder och kundcase får tala för sig själv. Fråga inte oss. Fråga dom.

Det är viktigt att en hemsidan förmedlar kvalité och trygghet. Vi har skapat flera olika hemsida till företag i skilda branscher.

En logotyp ska representera ert företag. Vi hjälper er att designa en logotyp efter era önskemål, precis som vi gjorde för Eat by Carlia.

Eat by Carlia

Vi på Frendberg AGENCY har skapat kvalitativt och strategiskt innehåll till sociala medier för Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla. Spana in deras Instagram för captions till mallarna.

Att presentera medarbetare på ett enhetligt och stilfullt sätt förmedlar en känsla trygghet. Se några porträttfoton från vår senaste fotografering med Svensk Fast i Uddevalla.

Rörligt material får mottagaren att höja på ögonbrynen! Visste ni även att vi människor minns budskap i rörligt material mycket bättre än foto eller i text? 

Digitala kanaler ställer höga krav på foton, men ni kan vara lugna – vi har koll på läget så att ni slipper. Gör som Quality Hotel Carlia och boka en content fotografering.

Sound by Sweden

Vi hjälper er att visa upp produkter på bästa sätt. Oavsett om det är i klassiska produktfoton i studion, stylade imagefoton eller om ni hellre önskar produktfoton in-action, när produkten användas, kirrar vi det!  

Tacerto

Film har stor genomslagskraft i digitala kanaler, det väcker våra känslor och skapar engagemang. Vi hjälper dig skapa en företagsfilm som förmedlar en träffsäker känsla. 

Grafisk design så som broschyrer, kataloger och magasin ligger oss på Frendberg AGENCY varmt om hjärtat.

Med designade mallar i linje med ert varumärke sticker ni ut i bruset och ökar företagets igenkänning.

Volue

Är det inte lite härligt att låta tummen bläddra igenom en tjock katalog? Vår kund Volue bad oss designa en broschyr.

MEXL

Behöver ni hjälp med nya foton till hemsidan? Detaljbilder från kontoret till sociala medier? Boka en content fotografering.

Medarbetarna är den viktigaste tillgången ert företag har, så passa på att visa upp dem så ofta ni kan.Precis som MEXL gör.

En grafisk profil är en typ av guide för hur företagets logotyp och ikoner används samt färger, typsnitt och bildmanér.