Frendberg Akademi

Februaris höjdpunkt

Närbild på fint porslin i blått och vitt med bullar i bakgrunden från en fotografering för svenskfast Uddevalla

Varje månad får vi uppleva så mycket att det kan vara svårt att välja ut månadens höjdpunkt. men när vi i februari skulle fota ett medarbetarreportage för Svensk fastighetsförmedling Uddevalla njöt vi verkligen av både location, sällskapet och uppgiften.

Svensk Fastighetsförmedling Uddevallas inredningsstylist heter Camilla Hansson och driver, förutom hennes grymma butik Livingroom, inredningsföretaget StyledbyLivingroom. Som en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevallas team fick vi i uppdrag att fota Camilla in-action. Vi ville fota på en location där Camilla kände sig trygg och lugn – valet föll på ett fantastiskt vackert och mysigt hem i Stigen. Som ligger utanför Färgelanda där en nära vän till Camilla bor. Det var en kall och väldigt vacker vinterdag. Så roadtripen till Stigen blev verkligen en fin biltur med känslan av att befinna sig på betydligt nordligare breddgrader. (vi förväntade oss nästan att komma upp på en fjälltopp vid vägens ände…) Än södra Dalsland.

Väl framme bjöds vi på fika och alltså wow, vi har vart med om det förut (ping, ping  Homestyling Trestad), men när inredingsstylister dukar upp bordet blir man ju bara så lycklig och inte hade dom snålat heller…

Nåväl, efter fika var det självklart dags för fotografering och så bra det blev. Ljuset och tonerna föll helt i linje med Svensk Fastighetsförmedlings bildmanér och den varma känslan i hemmet kom verkligen fram i bilderna. Dessutom är vi otroligt nöjda över att ha fångat Camillas (och Styled by Livingrooms) unika inredningsstil.

Detta är en dag vi sent kommer att glömma. Tack Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla för förtroendet, tack Camilla för din unika, underbara stil och tack till Memme för att vi fick låna ditt hem för en dag.