Frendberg Akademi

Hur kan en alternativ kram se ut?

två kvinnor som försöker krama varandras ben fotografering för homestyling trestad

Att vi älskar företag som bjussar på sig själva och vågar ta ut svängarna är kanske inte helt otippat? Vi älskar ju att göra detta och vill därför bjuda på vår ”månadens höjdpunkt”.

Som vi skrivit om i tidigare inlägg projektledde vi en fotografering för Homestyling Trestad där vi bland annat skulle illustrera olika varianter av kramar inför kramens dag. Då det var första gången vi fotade tillsammans med Lina och Malin visste vi inte riktigt hur bekväma de var framför kameran…men dra oss baklänges! Här har vi två grymma tjejer men humor och mycket energi. tror ni vi blev förvånade när Lina föreslog att hon skulle stå på händer och kramas? haha. Se deras ”försök” till alternativa kramar inför kramens dag (och du förresten, när vi publicerade dessa bilderna på Homestyling Trestads Instagram blev det den bästa likeade bilden all time).

Homestyling trestad alternativ kram
Homestyling trestad alternativ kram
Homestyling trestad alternativ kram
Homestyling trestad alternativ kram

Nu kan ni undrar om detta var det enda vi gjorde under fotograferingen? Nej då, vi samlade på oss content till flera månader framöver. Vill du spana in fler bilder och hur de kan se ut när vi är ut på jobb? Spana in vår Instagram @frendberg.agency