Frendberg Akademi

Månadens höjdpunkt juli

Jessica med ett padelrack och en boll

Juli har passerat och det är mycket som har hänt. Vi har haft lite semester och har spenderat tid både på västkusten, i Värmland, Stockholm och Hälsingland. Och vilken sommar. Vilket väder. Vilka minnen. många bad. MÅNGA skratt. Underbart helt enkelt.

Nu är vi tillbaka på kontoret igen och även om det fortfarande är sommar utanför dörren så ser vi fram emot att kicka igång en höst med många spännande uppdrag. Ni kommer att få hänga med på allt ifrån internationella golftävlingar till reklamfilmsinspelningar samt välkomnandet av ett gäng nya abonnemangskunder. Vi kommer som vanligt även att bjuda på en hel del tips och inspiration till sociala medier samt bjuda på den senaste trendspaningen.

Men nu till vad detta egentligen skulle handla om – juli månads höjdpunkt. Och vad kan då detta tänkas vara? Jo, självklart och utan konkurrens Nintendo Invitational Fiskebäckskil, den padeltävling som vi har arbetat med sedan i april gick äntligen av stapeln och vilken succé det blev! Tre helt magiska dagar spenderades på Skaftö och vi träffade otroligt mycket trevliga människor. Allt från funktionärer till spelare och partners, alla gjorde allt för att evenemanget skulle bli så bra som möjligt och publiken jublade. Helt otroligt. Vår del i det hela var att vara social media partner på plats. Vi sände live med spelare och arrangörer, vi presenterade resultat och fångade publikens glädje på bild. Innan tävlingen drog i gång skapade vi även hemsida, gjorde banners och annat tryckmaterial samt hjälpte till med en viss koordinering av biljetthanteringen.

Vi vill passa på att tack alla på plats för ett riktigt bra samarbete och vi ser verkligen redan fram emot nästa år. För en liten ”sneak-peak” så kan ni kika på filmen nedan, en härlig sammanfattning från finaldagen.