Vi på Frendberg AGENCY skapar ett unikt uttryck i

visuell kommunikation

Behöver du hjälp med er visuell kommunikation? Oavsett om du vill utveckla en grafisk profil för din verksamhet, designa en ny logotyp eller skapa tryckt material till en mässa skapar vi ett unikt uttryck som får mottagaren att höja på ögonbrynen. Självklart roddar vi all kontakt med tryckeriet och ser till att färdigt material levereras till din dörr!

visuell kommunikation, tryckt material
Visuell kommunikation, grafisk layout

Grafisk profilering

Ett företags grafiska profil är en typ av manual eller instruktion för hur företagets logotyp används samt färger, typsnitt och bildmanér. Med ett syfte är att hjälpa de anställda att kommunicera enhetligt för att ni tillsammans ska kunna bygga ett starkt varumärke. Kanske har du redan en grafisk profil men vill addera något eller se över er logga? Vi sätter oss snabbt in i din verksamhet för att kunna skapa nytt i linje med vad du redan har.

Grafiska produktioner & tryckt material

Är det inte lite härligt att låta tummen bläddra igenom en tjock katalog? Visst hör man nästan ljudet om man blundar? Något som ligger oss varmt om hjärtat är just grafisk produktion där vi får arbeta med er visuella kommunikation i magasin, broschyrer, annonser, visitkor eller vad det än kan vara. Det är ju så att tryckt material skapar intimitet mellan dig och din kund. Men det är också ett effektivt sätt för företag att skapa trovärdighet och få en hög igenkänning. 

Nyfiken på att veta mer?

Hör av dig så pratar vi mer om vad Frendberg AGENCY kan göra för dig 
– vi lyssnar, guidar och bjuder på kaffe!

vi erbjuder också...

Vi älskar marknadsföring och förstår värdet av bra och starkt innehåll. Vi erbjuder därför marknadsföring och sociala medier i abonnemangsform – smart va?

Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga sitt varumärke. Vi vet vem som finns var och hur de vill prata!

Hemsidan brukar vara målet med det mesta av den övriga digitala närvaron. Därför är det viktigt att din hemsida är levande och relevant. Se din hemsida som din butik ­– vad vill du ha i skyltfönstret nu och när är det dags att skylta om?

Varumärket är bland det viktigaste ett företag har. Ett starkt varumärke är välkänt tydligt och positivt laddat – vi hjälper dig utveckla strategier och koncept som lirar med ditt varumärke och ditt mål. 

Idag ställer digitala kanaler höga krav på våra bilder och filmer. Vi hjälper dig fixa sjysst innehåll till sociala kanaler, webben eller såklart även till annat marknadsmaterial. 

Vår projektkoordinator har gedigen erfarenhet inom projektledning och produktion av de största arenaföreställningarna till middagsshower på krogar och restauranger. Vi erbjuder bland annat tjänster inom biljettförsäljning, projektledning, koordinering och marknadsföring.

Planerar du företagets nästa
konferens eller kundevent? Alla firanden, stora som små, är värda att engagera sig lite extra i. Men vi vet att lyhördhet, noggrannhet och känsla för detaljer är avgörande för ett lyckat evenemang.

Frendberg Agency är SOME- PR- och Eventbyrån som trivs bäst utanför din comfort zone. Det är inte alltid du som kund vet exakt vad du behöver men vi hjälper dig att staka ut vägen dit. Vi är lokaliserade i Västsverige med utgångspunkt i Uddevalla. 

Besöksadress: Stora Hellevigsgatan 2, 45140 Uddevalla

Org.nr: 559165-8819
BG: 870-7143

Frendberg Agency logotyp skrivet transparent bakgrund

Copyright © Frendberg AGENCY