Frendberg Akademi

2021 blev bättre än förväntat

Jessica och Sofia skålar i bubbel

Att 2021 skulle bli bättre än förväntat trodde vi inte för snart 365 dagar sedan. Vi hade höga förväntningar och många drömmar. När vi nu ser tillbaka på året som gått så säger vi bara wow!.  

En blev två

Med en PANG-start började vi 2021 med att bli två stycken personer i bolaget. Det var stort och läskigt. Skulle det gå? Skulle vi ha tillräckligt att göra? Skulle andra tro på oss lika mycket som vi gjorde? Det gjorde dem och uppdragen fortsatte rulla in och vi fick fler abonnemangskunder som ALLA hänger med oss än idag.

2021 – året Vi blev med kontor

Under våren kom nästa stora steg och det var att skaffa ett ”riktigt” kontor. Detta var ett steg som visade sig vara mycket viktigare än vad vi först kanske insåg. Med ett kontor kom känslan av professionalism, trygghet och den verkliga bekräftelsen på att det vi gör är rätt. Det är rätt för oss och det är rätt för våra kunder. En häftig känsla. 

Under året har vi fortsatt att växa tillsammans med våra kunder och vi både imponeras och inspireras av deras resor, deras sätt att våga tro och att fortsätta kämpa för då kommer resultaten. Vi har lärt oss mer om värmepumpar, scenbelysning, heminredning och energideklarationer än vad vi någonsin hade kunnat föreställa oss, för att inte tala om padel och golf … och vi älskar det! 

Delägare i bolaget

Under hösten gick vi från en ägare till två delägare och vi jobbar just nu hårt med att sätta strukturen och kulturen för bolaget, något som är väldigt viktigt för oss då målet är att Frendberg AGENCY skall fortsätta att utvecklas framöver.

TVÅ blev tre under 2021

Vi har dessutom haft två grymma LIA-studenter hos oss under 2021 varpå Emelie, som har spenderat hösten med oss, nu fortsätter som anställd. Emelie imponerade starkt på oss med sin frågvishet, sitt direkta sätt och sitt brinnande intresse för att skapa content, exakt en sådan person som vårt team behövde kompletteras med.

Så, om vi är stolta över 2021? Självklart är vi det! Det har varit ett spännande och utmanande år som har hjälpt oss att ta oss exakt dit vi är idag och det är vi riktigt glada över. Följ med oss in i 2022 – om vi får bestämma så kommer det att bli minst lika händelserikt och givande.

Tack för ett ”wowigt” 2021!