Frendberg Akademi

Hon är här!

Digital kommunikatör vinkar glatt

en digital kommunikatör har anlänt till gänget – välkommen emelie keynemo!


Vad gör en digital kommunikatör? Det kommer vi på Frendberg Agency snart få ta del av på ett djupare plan än vad vi känner till idag. Emelie Keynemo kommer göra sin LIA-period hos oss på byrån och började nu i september. Så, självklart är september och månadens höjdpunkt att LIA-Emelie har börjat hos oss.

Emelie hade följt oss i sociala under en period och vi visste att hon pluggade digital marknadsföring just nu vilket gjorde att vi head-huntade henne till oss som praktikant redan i våras. Vi gillade det driv vi såg hos Emelie, hennes ständiga vilja att lära sig nya saker och hur bra hon verkade lira med vårt varumärke. 

Emelie började hos oss i slutet av september men tack vare att hon ständigt har hållit sig a-jour om vad som händer hos oss, ställt massa frågor och engagerat sig i det vi gör så har hon snabbt fått ganska stora projekt att sätta tänderna i. Vi är otroligt glada över att ha Emelie hos oss, dessutom vi tar med glädje till oss alla tankar och ny kunskap som hon vill dela med sig av. Det är guld värt att ha någon hos oss som kommer från utbildningsvärlden och som brinner för att omvandla det som hon under snart fyra terminer lärt sig till att istället praktisera och realisera det. 

Varmt välkommen till oss Emelie, vi är glada att ha dig här och ser med spänning fram emot vad du som digital kommunikatör kan bidra med och lära oss under dessa sju veckor som är kvar.