Frendberg Akademi

MAJs höjdpunkt

Gammal gubbe med hörlurar som jammar

Även om det precis var på håret så kvalade denna händelse precis in som finalist i ”månadens höjdpunkt” för maj månad. Den 31 maj hade vi nämligen äran att få filma för Uddevalla kommun och deras projekt TUFF!

När vi fick reda på att det var vi som fick uppdraget att skapa en filmen för Uddevalla kommuns projekt TUFF blev vi otroligt glada och stolta då det känns som ett otroligt ärofyllt arbete att genomföra.

Vi skapade tillsammans med beställaren en mood board över den känsla som filmen skulle spegla och var ansvariga projektledare och kreatörer under genomförandet. Filmen skulle handla om äldreomsorgen i kommunen och hur arbetet ser ut kring just detta. Det pågår just nu ett stort projekt kring att stärka förändringskraften inom området för att snabbare utveckla och framtidssäkra en trygg och individanpassad omsorg av god kvalitet.

På själva inspelningsdagen fick vi möjlighet att möta ett antal av de personer som var inblandade i projektet, både personal och en del av de som bor på de äldreboenden i kommunen… och vilka underbara människor! Vid dagens slut var vi otroligt varma i själ och hjärta av att se samspelet mellan dessa och av att höra alla fina ord de uttrycker för varandra.

Tack Uddevalla kommun och tack Golden Media för ett fint partnerskap oss emellan!

Filmen? Ja, den får ni se inom kort… Stay tuned!