Frendberg Akademi

Sverige öppnar upp

Jessica Frendberg och Sofia Frendberg skålar i bubbel

Äntligen öppnar Sverige upp igen!

Sedan november 2020 har 2Entertain varit en av våra stora kunder. Vi har fått förtroendet att koordinera arbetet kring biljetthanteringen av deras olika produktioner. Detta arbete har präglats av inställda föreställningar, problemlösning, statistik och kundkontakt. Vi har alla längtat efter den dagen vi får se Sveriges nöjesbransch öppna upp igen och nu är den dagen här.

Det var en dag att fira när 2Entertain bad oss att koordinera biljetthanteringen för en ny föreställning, en föreställning som skall spela på deras välkända utomhusarena Vallarna Frilufsteater. Ett steg åt rätt riktning för en bransch som har stått still i över ett år.

Vi erbjuder en koordinerande roll inom flera olika branscher och projekt – evenemangsbranschen är en av dem. Detta är nu verkligen en av våra tjänsterFrendberg AGENCY som vi vill se växa, nu när möjligheten ges igen. Så om du står i startgroparna för att börja planeringen av ert event, tveka inte på att kontakta oss. Vi vet vikten av att välja rätt biljettsystem, vikten av att ha någon som leder arbetet framåt och som kan hålla alla bollar i rullning, och i rätt riktning.

Våra tre bästa tips kring evenemang och eventplanering är:

  1. Sätt ett tydligt mål. Hur skall genomförandet fungera och gå till?
  2. Gör en tydlig arbetsfördelning. Vem gör vad?
  3. Gör en budget. Vilka pengar skall användas och till vad?

Psst.. ni har väl inte missat att vi är marknadsföringspartner till årets hetaste padelturnering Nintendo Invitational Fiskebäckskil ? Vi är så taggade! Spana in deras hemsida för information.