Frendberg Akademi

Månadens höjdpunkt APRIL

Inramat fotografi på Sofia och Jessica

Vi är nu redan en bra bit in i maj och det är dags att dela med oss av aprils höjdpunkt, och vad kan det annars vara än att vi fick nycklarna till vårt första, egna kontor. Vi hittade drömlokalen av en ren slump och fick tillträde redan efter ett par veckor. Som ni redan kanske har märkt går vi all-in i det mesta vi gör vilket gjorde att vi verkligen ville att kontoret skulle osa Frendberg AGENCY från första stund. Vi gav Krantz måleri uppdraget och förtroende att förverkliga den vision vi såg framför oss. De jobbade hårt ett par veckor och sedan flyttade vi in under en helg och hur bra blev det inte?!

Att få börja varje dag med att låsa upp dörren till vårt eget kontor, sätta på kaffebryggaren, välja dagens soundtrack och sedan gå igenom vad som skall göras, vilka kunder som skall kontaktas, vilka projekt som skall ledas och vilket innehåll som ska skapas, det är en del vår dröm som vi lever nu.

Vi är såå otroligt glada över att vi valde att ta detta steg just nu. Kreativiteten flödar och vi älskar att hälsa både nya och gamla kunder välkomna till oss. Vi längtar tills vi kan ha en riktig invigningsfest i våra underbara lokaler på Stora Hellevigsgatan 2 i Uddevalla.