Frendberg Akademi

BLI BEKVÄM FRAMFÖR KAMERAN

Sofia och Mathilda bekväma i påsk utklädnad

Är du bekväm med att bli fotograferad? Med jämna mellanrum fotograferar vi för våra egna kanaler. Man vänjer sig och blir bättre och bättre på att slappna av framför kameran.

Nej, vi är inte alla bekväma med att bli fotograferade. Men ändå så kan vi summera det bästa med april månad med: fotografering! Vi hade en förmiddag för oss själva, som bolag, spenderade med vår fenomenala partner, fotograf Kristin Wiktorsson, och i hennes fotostudio i Trollhättan. Att få fokusera på att bara vara vi, ha roligt tillsammans och att utveckla bolaget var verkligen värdefull tid. Och så roligt vi hade sen, haha. Som vanligt var det ett gäng knasiga idéer som skulle fotas men målet var att även ta bilder på oss som utstrålar power. Bilder som förmedlar det vi är och det vi står för.

För er som följt oss ett tag vet att Jessica är den som allt som oftast syns framför kameran och det kan för oss andra ofta kännas som att hon är född till just det. Men precis som många av våra kunder så har däremot Sofia ofta haft svårt att släppa loss och känna sig bekväm framför kameran. Hon har i vissa stunder tyckt att det har varit svårt och jobbigt, men skam den som ger sig. Också Sofia börjar nu våga visa, även framför kameran, den hon är bakom kameran. Heja Sofia och kom ihåg, övning ger färdighet.

Självklart bjussar vi på några härligt pics! Visst ser vi bekväma ut? Enjoy!