Frendberg Akademi

Tack 2022 – ett wowigt år som avslutas på topp

Tack 2022 för ett wowigt år

Hur mycket hinner man på 365 dagar? Mycket(!) är det korta svaret på den frågan. 2022 har varit ett intensivt år och det har utmanat oss – på ett bra sett. 

2022 var ett utvecklande år

2021 var förändringens år. Vi blev med kontor, vi blev två delägare i bolaget, vi rekryterade. 2022 har varit utvecklingens år och det året vi blev med Johanna, en ”match made in heaven” – ja, det må låta klyschigt men sedan hennes första dag hos oss har hon en självklart roll i teamet. Snart har Johanna varit hos oss i 365 dagar och oj vad tiden har gått fort…

Utmaningar gör oss starkare

Under 2022 har vi varit som minst tre stycken på kontoret och vi har axlat rollen som arbetsgivare. Vi har jobbat mot uppsatta mål och vi har arbetat mycket med att vässa varumärket och stärka vår position på marknaden. Självklart har 2022 utmanat oss på många sätt, vi har fått arbeta med många komplexa branscher och kunder, vi har haft tighta deadlines (nästan för tighta) och vi har kämpat vidare trots att pandemin ofta kändes väldigt långdragen. Men här står vi, på stabila fötter och med goda resultat. 

Nya rutiner för 2022: Yoga, check-in och colorful Fridays!

Vi vill alltid känna att teamet är FAB och därför har vi under 2022 implementerat tre viktiga veckopunkter;  Yoga, Check-in och Colorful Fridays! Johanna har ett stort intresse för Yoga och vi har därför yoga en gång i veckan på kontoret då vi flyttar bort lounge-gruppen och rullar ut våra beiga yogamattor – allt on-brand såklart. Vi har också infört att vi varje vecka har en punkt på agendan som heter ”check-in” där vi ställer frågorna; var vi är, hur vi mår och hur vi kan underlätta för varandra? En fin stund som får oss att bli ännu bättre. Sedan vet ju vi (eftersom vi jobbar med färgpaletter och färglära) att färg sätter lite extra glädje på tillvaron och vi kör därför på Colorful Fridays (liiiiite utanför vår comfort zone), ett kul inslag till vårt varumärke. 2023 dock kommer bjuda på ett nytt fredags-tema, vad det är återstår att se!

Att fira uppsatta mål

Visst är det är något speciellt med att uppnå sina mål! För oss är det viktigt att stanna upp, reflektera och utvärdera men framför allt att berömma oss själva, fira! Vi har därför tagit oss tid för göra just det. Vi har njutit av minikonferenser, heldagar av skratt och bus, några dagar i Stockholm och sist men inte minst en lyxig övernattning på spa. Finns det något bättre sätt att avsluta 2022 på?

Vi tackar 2022 för ett fin, fint år och ser optimistisk på 2023 och allt vad det kommer innebära för oss som byrå!