Frendberg Akademi

Well hello Vinter och hej då november!

Jessica och Sofia gör en highfive

Är du en flitig läsare av våra blogginlägg har du kanske undrat varför vi inte publicerade någon ”månadens höjdpunkt” under oktober. Svaret? Vabb, vabb och mera vabb. Men trots ett evigt pusslande har vi trots alls hunnit med flera spännande möten och uppdrag. Dessutom fokuserade vi på vårt egna content och planerade en halvdagsfotografering, full av idéer och galna upptåg. Resultatet hittar ni såklart i våra sociala kanaler. Nu är redan slutet av november här så låt oss fokusera på denna månads höjdpunkt istället.

Månadens höjdpunkt handlar om en av våra abonnemangskunder – MEXL – som vi har haft nöjet att arbeta med i över ett år. Det som är extra roligt just med MEXL är att de ständigt växer. Under det senaste året har de gjort en fusion och ett förvärv av ytterligare ett bolag, dessutom har de mer än dubblerat antalet anställda. Allt detta har medfört en hel hög uppdrag för oss på Frendberg AGENCY. Bland annat har vi hjälp dem att branda om sig med allt från nytt bolagsnamn och logotyp till komplett grafisk profil och bildmanér. Dessutom har vi byggt en helt ny hemsida baserad på deras nya visuella identitet.

Så vad har vi då lagt extra krut på under november? Jo, då dem i dagarna lanserade nytt affärsområde har vi spenderat många timmar med att uppdatera hemsidan, skapa nytt content till deras sociala kanaler, tagit fram en lanseringsplan, skapat CV-mallar, fotat, filmat och mycket, mycket mer. Det är en imponerande och häftig resa att vara en del av.

MEXL har ett abonnemang hos oss vilket vi tycker är extra kul, för då kommer vi att få fortsätta vara en del av deras resa. Under december tillexempel kommer vi fortsätta vårt arbete med att fota fler porträttbilder och skapa innehåll till sociala kanaler. Dessutom står kommunikationsplan och storyboard till filminspelning på schemat. Nu kör vi!